Telefon: 0903 444 739


Nyelv: SK / HU / DE / ENG

Projekt

- tervezet, helyiségek, környezet

Projekt

A SOHO TOWER többfunkciós apartman komplexum beruházója a Rév-Komáromi illetőségű IMMO-MEM kft. - beruházási, fejlesztési és építkezési vállalat. A többéves tapasztalattal bíró vállalat ismert szereplője az ingatlanpiacnak.

Projektünk az ingatlanba történő befektetések széles skáláját vonultatja fel. A földszinti helyiség bal oldalán kávézó, a jobb oldalán pedig két üzlethelyiség fog elhelyezkedni. Az emelt földszinten további 7 különböző felhasználhatóságú helyiség lesz található, melyek alkalmasak akár adminisztratív (különböző irodák, könyvelő, közjegyző, ügyész/ügyvéd/tanácsadó, stb.) vagy akár szolgáltatói (fodrászat, kozmetika, masszázs szalon stb.) helyiségek kialakítására is.

Az első emelettől egészen a hetedik emeletig 42 lakás egység helyezkedik el a következő felosztásban: 14 darab 39 m² alapterületű egyszobás lakás, 21 darab 58-73 m² alapterületű kétszobás lakás és 7 darab 91 m² alapterületű háromszobás lakás. A nyolcadik emeleten két nagy alapterületű 138 m²-es Penthouse típusú lakásegység kerül kialakításra, végig üvegezett külső falakkal és a hozzátartozó 80 m²-es terasszal, egyedi és nagyon szép kilátást biztosítva. Természetesen az összes felsorolt helyiség megvásárolható.

Tervezet

A projekt dokumentációja több építési szakaszt különböztet meg. Ilyen például az épület modernizációja, vagy a két tetőtéri magas színvonalú lakásegység kialakítása. Az epületegység teljes külseje hőszigetelve lett, mégpedig magas minőségű hőszigetelő anyagok használatával. Mindenhova új, felső kategóriás műanyag nyílászárok kerültek beépítésre. Ezen átalakítások biztosítják a kedvező rezsi költségeket. A SOHO Tower komplexum alapfelszereltségének egyike az új, modern technológiájú rekuperációs (elektromos energia visszanyerése és újrahasznosítása) és környezetbarát "OTIS" márkájú felvonó, szinte hangtalan működéssel. Természetesen ide tartoznak még a biztonsági, tűzálló és hangszigetelt bejárati ajtók az összes lakásban és a megbízható kamera rendszer. Az epület egy része alatt pince helyiségek találhatóak, melyek raktárhelyiségekként lesznek hasznosítva. A projekt tervezete magában foglalja még a komplexum környezetének karbantartását és kiépítését (új padok, járdák kialakítása, park gondozása stb.) is.


Reméljük, a történelmi városközpont szoros közelségében elhelyezkedő exkluzív apartman lakásaink felkeltették érdeklődését, és apartmanházunkban otthonra, illetve érdekes befektetési lehetőségre talál.